Hava Durumu

Herhangi bir iş yerinde çalışanlar, eczanelerden ücretsiz maske alamayacak!

İstanbul Eczacı Odası tarafından yapılan açıklamada "Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlarımız, eczanelerden dağıtılan ücretsiz maske sisteminden faydalanamayacaktır. Bu vatandaşlarımız, maskelerini çalıştıkları kurum ve iş yerlerinden temin edeceklerdir" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2020 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2020 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Herhangi bir iş yerinde çalışanlar, eczanelerden ücretsiz maske alamayacak!

İstanbul Eczacı Odası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle eczaneler aracılığıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımı hakkında yeni bir açıklama yaptı. 

"Eczanelerimizden ücretsiz maske dağıtımı esnasında yaşadığımız yoğunluğun azaltılması yönünde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni düzenlemeler yapılmıştır" denen açıklama şöyle devam etti:

"Buna göre; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlarımız, eczanelerden dağıtılan ücretsiz maske sisteminden faydalanamayacaktır. Bu vatandaşlarımız, maskelerini çalıştıkları kurum ve iş yerlerinden temin edeceklerdir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.