Hava Durumu

Herkes korku içinde... Bursa'da 3 günde 4 ceset bulundu!

Bursa, 3 gündür ceset haberleriyle çalkalanıyor. Kentte şimdiye kadar 3'ü erkek, 1'i kadın olmak üzere toplam 4 ceset bulundu. Vatandaşlar ise endişeli bir şekilde soruyor: "Bursa'da neler oluyor?"

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2021 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2021 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Herkes korku içinde... Bursa'da 3 günde 4 ceset bulundu!

Bursalı vatandaşlar günlerdir diken üstünde. Şehirden gelen ceset haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. 9 Ağustos'ta Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde bir çoban tarafından bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin ardından sır ölümlerin devamı geldi. 10 Ağustos'ta iki farklı yerde erkek ve kadına ait ceset ortaya çıktı. Son haber yine Osmangazi'den geldi.

CESEDİNİ HAYVANLAR PARÇALAMIŞ

Bursa'da arazide koyun otlatan çoban, bir kısmı vahşi hayvanlar tarafından yenilmiş erkek cesedi buldu. Olay 9 Ağustos'ta Demirtaş Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak için araziye çıkan bir çoban, ağacın altında vücudunun çeşitli yerleri yırtıcı hayvanlar tarafından yenilmiş erkek cesedi buldu. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Araziye gelen polis ekipleri etrafta incelemelerde bulundu.

Cesedi tesadüfen bulan çoban Salih Taran, ''Buraya 15 günde bir çıkıyorum. Bu sabah hayvanlarla birlikte aşağı doğru giderken, tesadüfen kanlar görünce irkildim. Sonra cesedi fark ettim" dedi. Kimliği henüz tespit edilemeyen erkek cesedi savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

ÇÜRÜMÜŞ CESET...

Olay 10 Ağustos günü Bursa-Ankara yakın çevre yolu üzerindeki otluk alanda meydana geldi. Temizlik çalışması yapan belediye görevlisi, cesedin bulunduğu noktaya yaklaştığında gelen kötü kokunun sebebini bulmak için otların arasına indiğinde cesetle karşılaştı.

Temizlik görevlisi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çürümüş ceset, olay yeri ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KADIN CESEDİ SAHİLE VURDU

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Büyükkumla Mahallesi'nde çevrede bulunan vatandaşlar 10 Ağustos günü denizde kadın cesedi görerek jandarmayı aradı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, jandarma ve Gemlik Belediyesi Cankurtaran ekipleri tarafından kıyıya taşınan cesedin, Zeliha Oral'a (53) ait olduğu öğrenildi. Gemlik Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrasında cenaze, Gemlik Devlet Hastanesi morguna, buradan da kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.



İntihar şüphesi ile hastaneye gitmiş

Oral'ın bir gece önce, ilk olarak Gemlik'te bulunan bir özel hastaneye, ardından da Gemlik Devlet Hastanesi'ne intihar şüphesi ile getirildiği öğrenildi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Oral'ın cansız bedeni, Büyükkumla Sahili'nde bulundu. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

DARP İZLERİ VAR

Bursa'da dün akşam saatlerinde henüz kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde akşam saat 22.00 sıralarında Ebu İshak mahallesi'ne bağlı kamberler parkında meydana geldi.

Yerde hareketsiz yatan birini gören vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde cesedin bir erkeğe ait olduğunu ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğunu belirledi.

Ceset, olay yerinde inceleme yapan ekiplerle savcılık incelemesinin de ardından kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.