Hava Durumu

HİÇ Ödülleri için geri sayım başladı

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından bu yıl altıncı kez düzenlenen HİÇ ödülleri 'HİÇ'ten Gelenler Büyüyor' sloganıyla bugün başladı. Yarışmanın kazananları ise 19 Nisan 2018'de düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
HİÇ Ödülleri için geri sayım başladı

--ONURALP ÖZALP--

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından bu yıl altıncı kez düzenlenen 'HİÇ Ödülleri' proje kabulüne başladı. Ristorante Di Zett'te düzenlenen basın kahvaltısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, HİÇ ödüllerine başvurunun her yıl arttığını söyledi. Başvuruların, 2 Mart 2018'e kadar www.hicodulleri.org adresinden online olarak yapılabileceğini söyleyen Sönmezay, "İlk kez düzenlendiği 2013 yılından itibaren sektörde daha iyisini hedefleyenler için yol gösterici olan 'HİÇ Ödülleri', mesleğimizde çıtayı yükseltmeye; araştıran, yaptığı işe değer katanların referans noktası olmaya devam ediyor. Başarmak için çabalamak gerekiyor. Biz de 6'ıncı yılımızda diyoruz ki; 'HİÇ'ten Gelenler Büyüyor, sen de büyümek için HİÇ'e gel'" dedi.

'ÜNİVERSİTELERE DE AÇILDIK'

Yarışmanın Bursa'da başladıktan sonra üç yıl içerisinde tüm Türkiye'ye açıldığını vurgulayan Sönmezay, "Ulusal ile kalmadık, üniversitelere açıldı ve bu mesleği yapmak isteyen öğrencilerimizi teşvik etmeye başladık. Çağa ayak uydurmak için dijitali ekledik. Meslek yetkinliklerini artırmak isteyenler için güvenilir bir platform sağladık. Bunun da tabii hem mesleğimize hem de işbirliği yaptığımız her kesime olumlu katkıları var" diye konuştu.

'MARKALAŞMIŞ BİR ORGANİZİSYON'

HİÇ Ödülleri'nin Bursa'nın kent kimliğine de katkı sağladığına dikkat çeken Sönmezay, "Amacımız mesleğimizin itibarının tüm ülkede yükselmesine katkı sağlarken, kentimizi de Türkiye'nin iletişim merkezlerinden biri haline getirmek ve kentimize ulusal çapta markalaşmış bir organizasyon bırakmak" dedi.

'BHİD, DİKKAT ÇEKİYOR'

"Bursa Halkla İlişkiler Derneği, Bursa'nın seçkin kuruluşlarının iletişim uzmanlarından oluşan üye profili ile Türkiye'nin iletişim alanındaki en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olarak dikkat çekiyor" diyen Sönmezay sözlerini şöyle tamamladı: "BHİD, sahip olduğu bu önemli rolle sektörün gelişmesi için sadece Bursa'da değil, Türkiye'nin her noktasında mesleki anlamda olumlu etkileri olacak çalışmalara imza atıyor.  HİÇ Ödülleri de mesleğe gönül vermiş profesyonellerin birlikte hareket ederek neler başarabileceğini her yıl bir kez daha ortaya koyuyor."

5 KATEGORİ

HİÇ Ödülleri bu yıl; Özel Kurumlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kuruluşları, ÜNİ-PR ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere toplam 5 kategoride ödül verecek. Yarışmanın seçici kurulunu ise; Prof.Dr. Aylin Göztaş/ Ege Üni. Halkla İlişkiler Tanıtım Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Mustafa Akdağ/ Erciyes Üni. İletişim Fak. Dekanı, İpek Özgüden Özen / On Ajans Başkanı, Ercüment Büyükşener/ Dijital İletişim Danışmanı, Neş'e Yıldırım/ BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Erdal Elbay / KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı, Cansel Oruç/ BHİD Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. gibi alanında uzman kişilerden oluşuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.