Hava Durumu

'Hiçbir yere gitmiyorlar'

Adı Fenerbahçe'yle anılan Harun ve Aziz hakkında konuşan Bursaspor ikinci başkanı Ali Ademoğlu "İki oyuncumuzun da devre arasında takımdan ayrılması söz konusu bile olamaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Hiçbir yere gitmiyorlar'

Geçen sezon transfer döneminde adı sıkça Fenerbahçe'yle anılmasına karşın Israrla Bursaspor'da mutlu olduğunu belirten Harun Tekin ile Bu yılki performansıyla bütün Dikkatleri Üzerine çeken Aziz Behich'in Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi. İki bölge konusunda da ciddi eksiği olan Sarı Lacivertliler'in iki oyuncuya karşılık Bursaspor'a Fernandao, İsmail Köybaşı ve ilave para vereceği öne sürüldü.

'SÖZ KONUSU OLAMAZ'

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, yeşil beyazlı ekibin milli file bekçisi Harun Tekin ve başarılı savunma oyuncusu Aziz Behich'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklindeki bu iddialara açıklık getirdi. Ademoğlu, her iki oyuncunun da takımdan ayrılmasının gündemde olmadığını belirterek, "Mümkün görmüyorum. Hele ki devre arasında kalecimiz Harun Tekin'in ayrılması, söz konusu dahi olamaz. Harun bizim her şeyimiz. Her iki oyuncumuz da takımın önemli parçalarından" dedi.

'İLKELERİMİZ VAR'

Fenerbahçe'de forma giyen eski Bursasporlu oyuncu Fernandao'ya ilişkin de konuşan Ali Ademoğlu, "Fernandao şu an Fenerbahçe'nin oyuncusu. Bursaspor için ilkelerimiz var. Devre arası gelmeden yönetim kurulu olarak bu konuda yorum yapmıyoruz. Şu an herhangi bir takımın, hiçbir oyuncusu ile ilgili bir girişimimiz yok" diye konuştu. Yeşil beyazlı ekibin bu sezonki durumu hakkında da konuşan Ademoğlu, "En büyük transferimiz hocamız. Paul Le Guen, çok üst düzeyde bir teknik direktör. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.