Hava Durumu

Hızlı Ev Satmanın Yeni Adresi Birtep!

Ev satmak, mevcut gayrimenkul piyasası içerisinde oldukça zorlayıcı bir sürece dönüşmektedir. Emlak sektörü içerisinde uzun süredir faaliyet göstermekte olan kurumsal firmaların bile stok daire sorunları oluşmaya başlamıştır. Peki çözüm ne?

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2020 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hızlı Ev Satmanın Yeni Adresi Birtep!

Birtep sistemi içerisinde ev alma süreçleri kadar ev satma süreçleri de desteklenmektedir. Özellikle stok ev durumları ile karşılaşan gayrimenkul uzmanları ya da emlak uzmanlarının satışını yapmakta oldukları evler hızlı bir şekilde alınırken, ev alamayan kişiler için de önemli bir finansman kaynağı oluşturulmaktadır.

Birtep ile iş ortağı olarak çalışmak isteyen gayrimenkul alanı çalışanlarının müşteri yetkilileri ile görüşme sağlayarak şartlar dahilinde hızlıca satışlarını yapmaları mümkün olmaktadır. Bu sayede emlak piyasası içerisindeki durgunluk hali işlevsellik kazanabilmektedir.

Birtep İkinci El Araç Alımı

İkinci el araç satın almak isteyen kişilerin Birtep olarak bilinmekte olan Birlikte Tasarruf ve Ticaret Ekonomisi Platformu üzerinden istedikleri araçları hızlı ve kolay bir biçimde almaları sağlanabilmektedir.

Taşıt kredileri içerisinde yer alan yüksek faizleri ödeyemedikleri ya da istenen peşinatları temin edemedikleri için araç alamayan kişilerin Birtep yatırımcıları tarafından sağlanan finansmanlar ile istedikleri araçları almaları oldukça kolaydır.

Araç alımı yapmak isteyen kişilerin çözüm ortağı olarak bilinen kişiler ise ikinci el araç satışı yapmak isteyen kişiler olarak bilinmektedir. Bu sahada da satılamayan araçlar için destek platformuna kaydolan kişilerin araçlarını kısa sürede satmaları mümkün olmaktadır.

Peşinatsız Ödeme Olanakları

Birtep platformunun tercih edilmesindeki en önemli avantajlardan birisi peşinatsız bir biçimde ödemelerin yapılabilmektedir. Ev ya da araba satın almak isteyen kişilerin herhangi bir peşinat ödemelerine gerek kalmadan uygun vadeli ödeme seçenekleri ile ev ya da araç sahibi olmaları mümkün olmaktadır.

Ödeme olanakları belirlenirken kişilerin bütçeleri göz önünde bulundurularak aylık taksit miktarları belirlenmekte ve herhangi bir faiz uygulaması da yapılmamaktadır. Bu sayede yeni bir taşıt ya da ev almak isteyenlerin kolay bir biçimde ödemelerini yapmaları sağlanmaktadır.

Peşinatsız ödeme seçenekleri için Birtep danışmanları ile gerekli görüşmelerin yapılması ve bütçe hesaplamaları üzerinden hangi ödeme şekli ile finansman sağlanabileceğinin görüşülmesi gerekmektedir.

Kaynak: https://www.birtep.com/blog/evinizi-degerine-ve-hizli-ev-satma-yollari/

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.