Hava Durumu

Hollywood ünlülerinin güzellik sırları!

İşte güzellik rutininizde yeni yer açmanızı sağlayacak ünlülerin güzellik sırları...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hollywood ünlülerinin güzellik sırları!

Güzel görünmek için her kişinin kendince uyguladığı bir yöntem vardır. Her daim kusursuz görünen Hollywood ünlülerinin de bazı güzellik sırları var. 

1- EMILY RATAJKOWSKI

Yakın zamanda ilk çocuğunu kucağına alan Emily Ratajkowski, cilt bakımında her zaman doğallıktan yana. Kullandığı güzellik maskelerinde yeşil çay yaprakları, doğal kil ve volkanik kayalar yer alıyor. 

2- EMILIA CLARKE

Emilia Clarke, cilt bakım ürünlerini parabensiz ve parfümsüz tercih ediyor. Ayrıca kullandığı nemlendirici ve göz kremlerini de buzdolabında saklıyor. Böylece yüzünde şişlikler kısa sürede inebiliyor.

3- CHRISSY TEIGEN

Chrissy Teigen cilt bakım rutininde sıkılaştıran yöntemleri tercih ediyor. Ciltten soyularak temizlenen maskelerden kullanana Teigen, bu sayede cildinin daha sıkı olduğunu söylüyor.

4- SHAY MITCHELL

Pretty Little Liars'ın yıldızı Shay Mitchell, cildini arındıran bakım yöntemlerini tercih ediyor. Yağ ve kiri ciltten uzaklaştıran ve cilt kusurlarını gideren karbon ve okaliptüslü maskeler en sevdiği bakım ürünleri.

5- RENEE ZELLWEGER

52 yaşındaki Oscarlı oyuncunun en sevdiği cilt bakım ürünü hyalüronik asit içeren cilt bakım serumları. Bu sayede cildini yeniliyor, nemlendiriyor ve kırışıklıklara meydan okuyor.

6- LUCY BOYNTON

Baby face bir cilde sahip olan Lucy Boynton'ın güzellik sırrı papatya ve gül özü içeren doğal bileşenli tonik kullanması.

7- NATALIE PORTMAN

Oscarlı oyuncu bol su içip sağlıklı beslenmenin ve iyi uyumanın cildini güzelleştirdiğini söylüyor. Bunun yanı sıra yoğun nemlendiricili gece kremleri de kullanıyor.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.