Hava Durumu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'Meral Akşener' talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" dedi. İstanbul Valiliği de gösteriye katılanlarla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'Meral Akşener' talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde bir grup tarafından dün gece slogan atılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" ifadesini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan olayla ilgili İstanbul Valiliği harekete geçti, gösteriye katılanlarla ilgili tahkikat başlatıldığı duyuruldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün akşam 23.30 sıralarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konutunun önünde meydana gelen izinsiz gösteri ve protesto eylemine katılanlar hakkında adli mercilere intikal ettirilmek üzere Valilikçe derhal tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sayın Genel Başkan'ın konut güvenlik tedbirlerinin kaldırılması yönündeki farklı tarihli iki talebine rağmen konut çevre güvenliğini sağlamakla görevli polis ekibi Valiliğimizce görevine devam ettirilmektedir.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimizin huzur ve sükununa yönelik her türlü eylem ve kişi hakkında yasaların verdiği görev ve yetkiler tereddütsüz yerine getirilecektir."

NE OLMUŞTU?

MHP lideri Devlet Bahçeli dün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunmuş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirmişti. Bahçeli'nin "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme" sözlerine Akşener de kısa sürede cevap vermiş mesajına da adresini yazmıştı.

Akşener'in yaptığı açıklamadan sonra bir grup Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önüne giderek "Bozkurtlar burada! Hareketin lideri Devlet Bahçeli" diye slogan atmaya başlamış, Akşener de gruba "Erkekseniz gelin vurun, hadi gelin vurun, yuh be!" diyerek sert tepki göstermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.