Hava Durumu

İclal Aydın'ın bu halini unutun! İğne ipliğe döndü!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu ve sunucu İclal Aydın, aldığı fazla kilolarda kurtuldu. Sıkı ve dengeli bir diyet programıyla beslenen İclal Aydın, 3 ayda büyük bir değişim yaşadı. Adeta iğne ipliğe dönen İclal Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sunucunun son hali takipçilerinden tam not alırken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İclal Aydın'ın bu halini unutun! İğne ipliğe döndü!

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Ege'nin Hamsisi adlı dizide rol alan ve daha sonra sessizliğe bürünen İclal Aydın, değişimiyle gündeme geldi. Kullandığı ilaçlar nedeniyle kilo alan İclal Aydın, 3 ay içinde zayıfladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken İclal Aydın, zayıfla süreci hakkında şu ifadeleri kullandı: '5 ay önce planladığımız her şeyi adım adım uyguladık. 3 aydır da sıkı bir diyet yapıyorum. 2021'de yeni bir ben demiştim. sıkı bir diyetle hedefime yaklaşıyorum. Şimdi buradan çıkıp doğruca Arnavutköy'e kilo kontrolümün yöneticisinin yanına gideceğim'

Yaklaşık 2 sene önce katıldığı programda aldığı kilolar hakkında konuşan İclal Aydın, şunları söylemişti: 'İlaç kullanmak durumundayım ki benim vücudum tepki verdiği için kullanmadan nasıl mücadele edeceğimizi öğrenmeye çalışıyoruz.

Aldığım kiloların arkasından bu yaz güzel de yedim, troid ilaçlarımı bıraktım. İlaçları bıraktım ve 2.5 ayda 7 kilo aldım. Hemen bu kiloları vermemiz lazım dedim ama doktorum 'Sen toplu konutlardan ev alacak kadar paran varken, ben Bodrum'dan villa alacağım diyorsun. Artık öyle bir şey yok. Sen bundan sonra böyle yaşamayı öğreneceksin' dedi'

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.