Hava Durumu

'İftihar sebebimiz' MUŞ-DER'den Nurettin Kutlucan'a ziyaret!

Bursa Muşlular Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MUŞ-DER) Başkanı Mahmut Asya ve yönetim kurulu üyeleri, iş insanı Nurettin Kutlucan'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'İftihar sebebimiz' MUŞ-DER'den Nurettin Kutlucan'a ziyaret!

Serhat İNCİ

İş insanı Nurettin Kutlucan'ın MUŞ-DER yönetimini kabulündeki ziyarette Başkanı Mahmut Asya ile birlikte yardımcıları Alparslan Uğraş, Muhsin Şaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri Erdal Civak, Yılmaz Yıldırım, Salih Güneş ve Necati Kutlucan da hazır bulundu.

24 YILLIK DERNEK

Salgın koşullarının herkesi etkilediği gibi sivil toplum örgütlerinin de faaliyetlerini sekteye uğrattığını belirten MUŞ-DER Başkanı Nihat Asya, "Derneğimiz 24. yılını doldurdu. Bursa'daki hemşehrilerimizi hak ettiği şekilde temsili, tanıtılması ve kurumsal kimliğin güçlenmesi noktasında faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle salgının bizi alıkoyduğu sürece artık bir nokta koyup, buradaki hemşehrilerimiz ve büyüklerimizden Nurettin Kutlucan abimizi mekanında ziyaret ile başladık. Bundan sonraki süreçte Bursa'ya katma değer sağlayan ve bizler için iftihar sebebi olan iş insanı hemşehrilerimiz tek tek mekanlarında ziyaret edip, derneğe dair duyarlılıklarına dikkat çekeceğiz. Derneğin aktiviteleri hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız" dedi.

KUTLUCAN'A ÖVGÜ

Sevilen işinsanı Nurettin Kutlucan'ın Muştan Bursa'ya gelen ilk insanlar arasında yer aldığını ve 50 yılı aşkın süredir Bursa'ya çok önemli hizmetlerde bulunduğunu anlatan Asya, "Çocukları ve torunları artık Bursa'da ve Bursalı. Dolayısıyla Bursa'nın esaslı renklerinden, sermayelerinden ve belirleyicilerindendir. Sağladığı istihdam göz ardı edilmeyecek kadar anlamlı ve kıymetlidir. Çok farklı sektörlerde uğraş vermesi bizim için iftihar sebebidir. Özellikle eğitimi önemsediğimiz için şehrin farklı noktalarında açmış olduğu okullarda yine bizler için iftihar sebebidir" diye konuştu.

HER ŞEY BURSA İÇİN

Sözlerinin sonunda "Doyduğumuz yer bizden sonraki nesilin doğduğu yer olacak" diyen Asya, "Bu düşüncelerle sivil toplum örgütü çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bursa bizimle güzel, biz Bursa ile daha güzeliz diyoruz" açıklamasında bulundu.

İş insanı Nurettin Kutlucan ise, MUŞ-DER yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek destek için her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.