Hava Durumu

İletişim Başkanlığı'ndan 'Erişilebilir Ulaşım' ve 'Ulusal Genç İstihdam' genelgesi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan '2021-2023 Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin Twitter'daki hesabından açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2021 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2021 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İletişim Başkanlığı'ndan 'Erişilebilir Ulaşım' ve 'Ulusal Genç İstihdam' genelgesi

Altun, "Gençlerimiz, sahip oldukları potansiyel, azim ve gözlerindeki ışıkla bizlere güven veren, istikbalimizin teminatıdır. Bu nedenle her bir gencimizin istihdama katılıp potansiyelini gerçekleştirmesi adına büyük bir çalışma başlattık" dedi.

Fahrettin Altun, 'Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı' ile gençlerin iş gücü piyasasının talepleri doğrultusunda donatılıp istihdam edilmelerinin amaçlandığını kaydederek, "Geleceğimiz olan gençlerin istihdamının önündeki engellerin ortadan kaldırılması için, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın koordinasyonunda, kamu-özel sektör, STK ve üniversiteler ile iş birliği yapılacaktır. Bu kapsamda yürütülecek çalışmalarda ihtiyaç duyulacak her türlü destek ve yardım, ilgili kurum ve kuruluşlarca yerine getirilecek ve alınan kararlara hassasiyetle uyulacaktır. Gençlerimize daha iyi bir istikbal hazırlamak ve geleceğin Türkiye'sini gençlerimizin omuzlarında yükseltmek için Cumhurbaşkanımızın önderliğinde canla başla çalışıyoruz. Her şeyin en iyisini hakeden gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.