Hava Durumu

İlkbahar Tesettür Modasını Yansıtan Parçalar

Sezon içerisinde yeni kıyafet alışverişi yapmak isteyen hanımlar genellikle ilkbahar ve yaz aylarında rahat kullanımı nedeni ile şifon ürünlere yöneliyor. Peki mevsime göre kombinler nasıl olmalı, hangi desenler tercih edilmeli? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İlkbahar Tesettür Modasını Yansıtan Parçalar

İlkbahar aylarında sevilen ve tercih edilen ürün seçenekleri bir kategori altında toplanmıştır. Müşterilerin kolayca ulaşacağı bu ürünler kumaş yapısı ve model olarak farklılık göstermektedir. Sevilen modellerden biri olan şifon elbise ve tunikler sezonun modasını net olarak ortaya koyan parçalar arasındadır. Sezon içerisinde yeni kıyafet alışverişi yapmak isteyen hanımlar genellikle ilkbahar ve yaz aylarında rahat kullanımı nedeni ile  şifon ürünlere yönelmektedir. Modaya uygun şekilde giyinmek ve kombin oluşturmak isteyen kişilere çeşitli önerilerde bulunan sitemiz ilkbahar tesettür modası kategorisi ile yeni ürünleri müşterilerle buluşturmaktadır.

 İlkbahar Tesettür Modasına Uygun Şifon Elbise Modelleri

İlkbahar tesettür modası ürünleri arasında oldukça sevilen parçalardan biri şifon elbiselerdir. Şifon elbise modelleri sezonun en şık tasarımlarını oluşturmaktadır. Bu elbiselerin içerisinde bulunan renkli ve desenli kumaş detayı pul payet, işleme ve danteller elbiselerin modelini ön plana çıkarmaktadır. Şifon elbiselerde görülen bir diğer detay ise etek kısmının tam daire şeklinde geniş açılan formda tasarlanmakta, bel kısmı kemer detay ile hareketlendirilmektedir. Sevilen renk ve modelleri ile bu sezon ihtiyaçlarınızı karşılayacak yazlık tesettür elbise kreasyonu yine modaselvim.com'da.

Şifon Detaylı Tunik Modelleri

Tunik modası en kapsamlı olan kategorilerden biridir. Yaz aylarında şifon kumaş modellerinin yer aldığı bu tasarımlarda pek çok yenilik görülmektedir. Sezon içerisinde sevilen şifon tunik modelleri arasında çiçekli tunikler, fularlı tunikler, eteği fırfırlı tunikler dikkat çekmektedir. Bu tuniklerde genel olarak ilkbahar renkleri kullanılmıştır. Pudra renginden siyah, indigo, mor, mürdüm ve haki yeşili renklerine kadar pek çok seçenek ilkbahar tesettür tunik modelleri arasında yerini almaktadır. Yeni sezon ürünler ile kombin oluşturmak isteyen kişiler sitemiz kategorilerini incelemektedir.

Şifon Tunik İle İlkbahar Kombini Oluşturma

Şifon tunikler tesettür modasının en temel ürünlerinden biridir. Etek kısmında bulunan fırfır detayları ile oldukça şık kombinler oluşturulmaktadır. En çok tercih edilen piliseli tunik ise zengin renk ve desen çeşitliliği ile bu sezona imza atmakta ve moda akımına yön veren kombin seçenekleri sunmaktadır. İlkbahar ve yaz aylarında şifon kumaş tesettür tuniklerin altına çoğunlukla boru paça beyaz ya da ekru renk kumaş pantolon seçimi yapılmaktadır. Bu kombinler uygun renkli desenli ve düz şal veya başörtülerle tamamlanmakta, evde ve dışarıda rahatlıkla kullanım imkanı vermektedir. Tesettür modasında en yeni tasarımları Modaselvim.com sitesinden inceleyerek sezonda şıklığı yakalayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.