Hava Durumu

İmamoğlu'ndan 'Abdullah Gül' açıklaması: 'Seslerinin daha çok çıkması lazım'

Yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında önde olan Ekrem İmamoğlu, Abdullah Gül'ün açıklamalarıyla ilgili soruya yanıt verdi. Gül'ün açıklamalarına teşekkür eden İmamoğlu "Seslerinin daha çok çıkması lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmamoğlu'ndan 'Abdullah Gül' açıklaması: 'Seslerinin daha çok çıkması lazım'

Yerel seçimlerin ardından açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında önde olan Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili devam eden tartışmalara ilişkin konuşarak "Artık YSK kararı vererek insanları rahatlatmalı. 16 milyon insanı geciktirmesinler" ifadelerini kullandı.

'BU KADAR YUMUŞAK TONDA OLMAMALI'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul'daki seçim süreciyle ilgili olarak ODA TV'ye verdiği röportajında söylediği "Bize yapılan yanlışları güçlü olunca biz başkasına yapmamalıyız" açıklamasıyla ilgili soruya da yanıt veren İmamoğlu, Gül'e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Kendilerine çok teşekkür ederim ancak, seslerinin daha çok çıkması lazım. Bu ses bu kadar yumuşak tonda olmamalı. Bu bir parti meselesi ya da kişi meselesi değil Türkiye meselesi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.