Hava Durumu

İmamoğlu 'sergileyeceğiz' demişti! O araçlar Yenikapı'ya getirildi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı üzerine AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası olarak kiralandığı iddia edilen yüzlerce araç Yenikapı Meydanı'na getirildi. CHP Burdur Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Göker, yaptığı paylaşımla haberi doğrularken, İBB'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2019 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2019 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmamoğlu 'sergileyeceğiz' demişti! O araçlar Yenikapı'ya getirildi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası olarak kiralanan yüzlerce aracın olduğunu ve bu araçları sergileyeceğini belirterek "Ben, bir arada görmeyi severim. Parça parça uğraşamıyorum. Bir araya toplayıp bakacağız" demişti.

Dün gece saatlerinde İmamoğlu'nun 'israf' diyerek nitelendirdiği araçların Yenikapı Meydanı'na getirildiği iddia edildi.

Sosyal meyda hesabından haberlerleri doğrulayan CHP Burdur Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Göker, fotoğrafları "İstanbulluların vergileriyle İBB de kullanın makam araçları Yenikapı'da sergilenmeye başladı..Sergilen yağmanın,talanın fotoğrafıdır" ifadeleriyle paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.