Hava Durumu

'İnadına PKK'lıyım' diye meydan okumuştu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile "İnadına PKK'lıyım" şeklinde meydan okuyup tepki çeken genç adam, emniyet güçlerinin operasyonu ile 2 saat içerisinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2018 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2018 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'İnadına PKK'lıyım' diye meydan okumuştu!

Sosyal medyada yayınladığı videoda "İnadına PKK'lıyım" şeklinde meydan okuyup tepki çeken Özcan A. İstanbul polisinin titiz çalışması sonucu 2 saat içinde yeri tespit edilerek gözaltına alındı.

"İNADINA PKK'LIYIM"

Özcan A. çalıştığı iş yerinde bir video kaydı yaparak PKK'lı olduğunu söyleyip bazı küfürlü ifadeler kullandı ve "İnadına PKK'lıyım" diye meydan okudu.

"GÖZALTI KARARI VERİLDİ"

Videodan haberdar olan güvenlik güçleri harekete geçti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Özcan A. hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri birkaç saat içinde şüphelinin yerini tespit etti. Çalıştığı iş yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon yapıldı. Şüpheli bu sırada iş yerinin arka kapısından kaçmaya çalıştı.

SOSYAL MEDYA HESABININ SAHTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Özcan A. meydan okuduğu videosunun aksine yakalandıktan sonra sosyal medya hesabının sahte olduğunu kendisinin de bu vatanda yaşayan birisi olduğunu söyledi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüphelinin PKK üyeliği suçundan geçmişte cezaevine girdiği, cezaevinde bulunduğu sırada terörist başı Abdullah Öcalan için yapılan bir açlık grevi eylemine katıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.