Hava Durumu

İnegöl'de mobilya indirim festivali başlıyor

İnegöl'de bulunan Ertuğrulgazi Caddesi'ndeki mobilya esnafı 14-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 'indirim' festivaline hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de mobilya indirim festivali başlıyor

İnegöl Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Geçen cuma günü Belediye Meclisinin aldığı karar ile Ertuğrulgazi Caddesinin isminin Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirilmesinden dolayı, Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Alinur Aktaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Bahadır Bayraktar, 14-31 Ekim tarihleri arasında Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi İndirim Festivali düzenleyeceklerini belirtti.

Bayraktar, "14-31 Ekim tarihleri arasında Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi İndirim Festivali'ni ilk defa düzenleyeceğiz. Başkanımıza bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum" dedi.

ESNAFIMIZ İSTİFADE EDECEK

Başkan Alinur Aktaş ise, "Bildiğiniz üzere Ertuğrulgazi Caddesi'nin ismi Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirildi. Bu isim değişikliğinin esnaf kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Cadde ile oluşturulan derneğimiz caddeye olan ilgiyi artırmak için azimle çalışıyor. İnanıyor ve ümit ediyorum ki ileriki günlerde bu çalışmalar daha fazla etkisini gösterecek ve esnafımızda bundan ziyadesiyle istifade edecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.