Hava Durumu

İnegöl'de yüzme kurslarında ilk dönem eğitimleri sürüyor

İnegöl Belediyesi'nin bu yıl 3 dönem şeklinde düzenlediği yüzme kurslarının 1'inci dönem eğitimleri devam ediyor. Belediye Başkanı Alper Taban, kursları ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de yüzme kurslarında ilk dönem eğitimleri sürüyor

İnegöl Belediyesi, bu yıl 3 dönem şeklinde düzenlediği ve her dönemde 3 ayrı yaş kategorisinde planlanan yüzme kurslarını İnegöl Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda sürdürüyor. Her dönemde 270 öğrencinin eğitim alacağı kursların ilk dönemi 6 Temmuz'da başladı. 30 Temmuz'da son bulacak 1'inci dönemin ardından 2'nci dönem ise 3-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 3'üncü dönem de 24 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Belediye Başkanı Alper Taban, devam eden ilk dönem eğitimlerini beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Burada eğitimleri izleyen Başkan Taban, kurslarla ilgili açıklamalarda da bulundu. Taban, "Bugün Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda yaz kursu döneminde eğitim alan öğrencilerimizi ziyarete geldik. Onların çalışmaları ve eğitimlerini yakinen yerinde müşahede ettik. Burada öğretmenlerimizin, yüzme hocalarımızın eşliğinde 3 dönem boyunca devam edecek olan kurslarımız sürüyor. 1. Dönemdeyiz. Yaklaşık 270 öğrencimiz var. Burada 6 yaştan 15 yaşa kadar 3 ayrı kategoride çocuklarımız eğitim almaya devam ediyorlar" dedi.

Yüzme sporunun insan sağlığı ve vücut gelişimi için kıymetli bir spor olduğuna da dikkat çeken Taban, "Dolayısıyla burada değerli hocalarımızın eşliğinde çocuklarımız hem yüzme öğreniyor hem de sportif anlamda çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Ben çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle şehrimizdeki tüm çocukların da bu deneyimi yaşamasını istediğimiz ifade etmek istiyorum. Burada sürdürülebilir, en ideal şekilde en güzeler hizmeti çocuklarımıza sunmaya gayret ediyoruz. Kıymetli Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın şehrimize kazandırdığı bu güzel eserden herkesin faydalanmasını istiyoruz. Bizler de bu eseri en güzel şekilde yaşatacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.