Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Şükrü Görücü'yü İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri karşıladılar.
İTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Sayın Kaymakamımız Şükrü Görücü, yaklaşık 2,5 yıl önce İnegöl'de göreve başlamıştı. Kısa süre sonra emekliye ayrılacak olan Sayın Kaymakamımızı bugün veda ziyaretleri kapsamında Odamızda ağırlıyoruz. Göreve başladığı günden bu yana şehrin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürüten, gece gündüz talep ve beklentilerimizi kendisine iletebildiğimiz ve akabinde bu beklentileri dikkate alarak çalışmalar yürüten Sayın Kaymakamımız Şükrü Görücü Beyefendiye, bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalarından ve bizlere sağladıkları kolaylıklardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında ailesine ve kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederiz" dedi.
Kaymakam Şükrü Görücü ise, İnegöl'ü ve İnegöl insanını çok sevdiğini belirterek, "İnegöl güçlü bir ekonomiye, büyük bir kültür çeşitliliğine sahip dinamik bir ilçe. Ben de yaklaşık 2,5 yıldır görev aldığım İnegöl'de şehrimiz ve vatandaşlarımızın adına faydalı çalışmalar gerçekleştirmeye gayret ettim. Şehrimizin her noktasına ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızla buluştum. Bu noktada kendileri ile etkileşime geçerek vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda çalışmalar yapma fırsatı buldum. Bunun yanı sıra sanayici ve işadamlarımızın beklentileri noktasında da emeklerimiz oldu. Şehrin gelişimi adına yaptığımız çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan sanayicilerimize, işadamlarımıza, esnaflarımıza, hayırseverlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kaymakam Şükrü Görücü'ye doğum günü sürprizi yapılarak pasta kesildi.
En Çok Okunan Haberler
Bursa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni tip korona...
Bursa'nın turistlik mahallesinde şaşırtan so...Bursa'nın tarihî semtinde bulunan sokakta iki ...
Bursa otobanında korku dolu anlar... Otomobi...Bursa'nın Nilüfer ilçesinde seyir halinde olan otomo...
Bursa'da taksi kazası! Yokuştan inerken takl...Bursa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybede...
AVM'ler pandemiden sonra da... Tartışmalar y...Küçük işletmeler, AVM'ler ve zincir mağazaların pand...
'MİT' destekli TRT1 dizisi başlıyor!TRT 1 ekranlarında devletin tek istihbarat örgütü Mİ...
Akılalmaz cinayet! Kardeşini 'Güzel ekmek pi...Adana'da ekmeği güzel pişirmediği gerekçesiyle tartı...
'Sonunda' diyerek Hürriyet'ten ayrıldı! 'Kül...Hürriyet gazetesinin köşe yazarlarından Cengiz Semer...
Yer: Bursa... İşyerinden fotoğraf paylaşınca...Bursa'da, çalıştığı işyerinde çektirdiği fotoğraflar...
'Beni almaya teçhizatları yetmez' demişti! P...Konya'da internet üzerinden canlı yayında yasadışı b...
Bursaspor evinde Akhisarspor'u konuk edecekBursaspor, TFF 1. Lig'in 24'üncü haftasında yarın Ak...
Gökçeada açıklarında tekne alabora oldu: Bir...Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Laz Ko...
New York Times: Başkan Biden, Selman'ı cezal...Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul ...
THY'den yeni hat açılışı açıklamasıTürk Hava Yolları (THY), İran'ın Urmiye şehrine tari...
Bölgesel Amatör Lig başlıyor!Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, fu...