Hava Durumu

İnegöl tam gaz!

Ligde play-off hedefine emin adımlarla yürüyen İnegölspor, konuk ettiği Sarıyer'i 1-0 mağlup ederek üst üste 4.galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl tam gaz!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor, İnegöl İlçe Stadı'nda ağırladığı Sarıyer'i 1-0 mağlup etti. Golsüz geçen ilk yarının ardından 61. dakikada sahneye çıkan Gökhan Kurumuş, takımını zafere taşıyan golü attı. Rakip takımda ise 90. dakikada Şaban Özel, kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Maç bu skorla sonuçlanırken Bursa temsilcisi, 43 puanla 5. sıraya yerleşti.

'SONUNA KADAR GİDECEĞİZ'
Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, "Bizim geldiğimizden beri yaptığımız bir şey var. Oyuncuya dayalı değil de, sisteme dayalı bir oyun anlayışımız var. Bugün onun mücadelesi vardı sahada. Oynayan arkadaşlarımızda çok büyük mücadele verdi. İnşallah bu yarışı sonuna kadar götüreceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum onların. Ayrıca maçta bir an olsun desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

'BAŞARMAYA ÇOK YAKINIZ'
Maça ilişkin değerlendirmede bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, "Karşıda "Mücadele" diye bir pankart vardı. Aslında İnegölspor'un hadisesinin özetini o pankartta taraftarlarımız sağ olsunlar idrak etmişler. Mücadele ediyoruz. 4 tane eksiğimiz vardı. Çıktık 4 eksiğimize rağmen mücadele ettik. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Gönüllerini ve yüreklerini ortaya koydular ve kazandık. Bu takım belki de uzun yıllar sonra bir şeyi başarmanın çok yakınında. Sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" ifadesinde bulundu.

'PLAY-OFF'U İSTİYORUZ'
Takımdaki eksiklere rağmen müthiş bir galibiyet elde ettiklerini belirten İnegölspor Taraftar Sorumlusu Serkan Bak, "Bugün iyi bir hakem triyosuyla oynadık. Takımımız çok eksik olmasına rağmen harika bir galibiyet elde etti. Buraya gelen taraftarlarımıza, İnegöl'ü gerçek sevenlere, 60'ta 65'te terk etmeyenlere, siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Biz Play-Off'u istiyoruz. Taktiksel olarak hocamı da kutluyorum. Başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

'KENETLENDİK'
Sarıyer maçından alınan 3 puanın takım için çok önemli olduğunu ifade eden İnegölspor Başkan Yardımcısı Serkan Taşdemir,  "Netice itibariyle 3 puan bizim için çok önemliydi. Bu maç 6 puanlık bir maçtı. Yendiğimiz için çok mutluyuz. Taraftar yönetim kenetlenmiş vaziyette. Herkesin İnegölspor'a sahip çıkması gerektiğini düşünüyor ve söylüyorum" dedi.

'İŞADAMLARINA' ARMAĞAN
Galibiyeti Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zeki Şahin ve işadamlarına armağan ettiğini belirten İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, "Öncelikle şu muhteşem taraftara teşekkür ediyorum. Bizi 90 dakika desteklediler. Malum Urfa maçında 3 tane cezalı topçumuz vardı. Sağ olsun yerine girenlerde ellerinden geleni yaptılar. Onları tebrik ediyorum. Teknik heyeti tebrik ediyorum. Bu galibiyeti de değerli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zeki Şahin ve işadamlarına armağan ediyorum." açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.