Hava Durumu

İş motivasyonu, çalışan tatmini... Aşkın Keser kitabının 3. baskısı çıktı!

Prof. Dr. Aşkın Keser'in "Çalışma Yaşamında Motivasyon" adlı kitabının üçüncü baskısı okuyucu ile buluştu. Yeni baskı, diğerlerine göre birçok yenilikleri taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İş motivasyonu, çalışan tatmini... Aşkın Keser kitabının 3. baskısı çıktı!

Motivasyon günlük yaşamda ve çalışma yaşamında başarı için anahtar bir kavram. Günümüzde yaşanan rekabet, sürekli değişen koşullar ve yaşamımıza giren pek çok yenilik her zamankinden daha fazla motivasyona ihtiyaç duymamıza neden oluyor. İşletmeler ve çalışanlar açısından da motivasyon eskimeyen, sürekli güncelliğini koruyan bir kavram. Değişen, her geçen gün karmaşıklaşan çalışma yaşamı, artan küresel rekabet motivasyon konusunda örgütlere ve bireylere önemli görevler yüklüyor.

 "Çalışma Yaşamında Motivasyon" isimli bu kitapta "motivasyonun kavramsal arka planı, güdüleri açıklayan teoriler, iş motivasyonu, kapsam ve süreç teorileri, çalışan tatmini, yaşam tatmini, örgütsel ve bireysel motivasyon araçları, işletmelerin güncel motivasyon uygulamaları konuları" bütünsel bir perspektiften, konularla ilgili gündelik yaşamdan örnekler verilerek, okuma parçaları ve filmlerle de zenginleştirilerek değerlendirilmektedir.

Kitabın bir önceki baskısında yer alan "İşletmelerin Uyguladıkları Güncel Motivasyon Uygulamaları" bölümü 3. Baskıda tamamen güncellenmiş olup, ülkemizin önde gelen yirmi bir firmasının motivasyon uygulamalarına yer verilmiştir. Ayrıca kitabın 3. baskısına iki yeni bölüm eklenmiştir: "Pandemi ve Motivasyon Uygulamaları" ile "Motivasyon ve Sinema".

Pandemi ve Motivasyon Uygulamaları bölümünde Pandemi sürecinde işletmelerin çalışanlarına yönelik hayata geçirdiği güncel motivasyon uygulamaları aktarılmıştır. Motivasyon ve Sinema bölümünde ise, motivasyon temalı on iki film analizine yer verilmiştir.

Çalışma Yaşamında Motivasyon kitabı, "bireysel motivasyon artırma yöntemleri", "işletmelerin güncel motivasyon uygulamaları", "işletmelerin güncel Pandemi dönemi motivasyon uygulamaları" ve "motivasyon temalı sinema film değerlendirmeleri" gibi içerikleri ile konuya ilgi duyanlara doyurucu bir içerik sunmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.