Hava Durumu

İskender lezzeti şimdi de Meridyen'de

150 yıldır değişmeyen efsane lezzetin markası İskender, Meridyen AVM'de yeni restoranını hayata geçiriyor. Lezzet duraklarına bir yenisini daha eklemenin heyecanını paylaşan Sabit İskenderoğlu, "150 kişilik kapasitesi, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile kebap severlerin yeni buluşma noktası olacak yeni adresin Bursa'ya artı değer katacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2017 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2017 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İskender lezzeti şimdi de Meridyen'de

Mehmet Oğlu İskender tarafından 1867 yılında kurulan ve yıllardır sadece Bursa'ya değil tüm dünyaya adını tescil ettiren İskender Kebap, İskender İskenderoğlu ve Evlatları adıyla İstanbul'da Kadıköy ve Bağdat Caddesi, Bursa'da ise EndülüsPark AVM ve Podyumpark AVM'den sonra şimdi de en yeni restoranı ile Meridyen AVM'de hizmet vermeye başladı.  İşletme sahibi İskenderoğlu ailesinin 4.Kuşak temsilcisi olan Sabit İskenderoğlu, geleneksel lezzetin sırrını genç ve dinamik yapısı ile birleştirdi.

'TÜRKİYE'NİN SINIRLARINI AŞTIK'

2001 yılında Bursa dışında İstanbul'da ilk şubelerini açtıklarını ifade eden Sabit İskenderoğlu, "Hem markamız hem de lezzetimiz sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin sınırlarını aştı. Biz 4'üncü kuşak olarak, hedefimizi Avrupa ve ardından Uzak Doğu'ya işletme açmak olarak belirledik. Bu arada Türkiye'de de yeni açacağımız restoranlar ile hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

'YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK'

Her işletmenin ayrı üretim noktaları olduğunu ve bunun da restoranlar arasında rekabeti getirdiğini belirten İskenderoğlu, yeni hizmete giren restoranlarının Bursa şehir merkezinde olması sebebiyle hem yerli hem de yabancı turistlere de hizmet vereceğini hatırlattı. Sabit İskenderoğlu yaklaşık 150 kişilik kapasitesi, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile kebap severlerin yeni buluşma noktası olacak Meridyen AVM'deki restoranları ile yeni bir İskender merkezini hizmete sokmanın mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

İskender Kebap'ın yeni lezzet adresini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Ersin, Nurettin ve Sabit İskenderoğlu görkemli bir törenle açtı.

Meridyen AVM'de açılan restoranda ilk servis, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan.

Açılışa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Erman Aytac ve çok sayıda misafir katıldı.

BESOB Başkanı Arif Tak & BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektas

Sabit İskenderoğlu, Şeyda Sencayir, Filiz Küçükoğlu ve Serkan Sapan

Sabit İskenderoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a İskenderoğlları'nın ve İskender Kebap'ın tarihi lezzetini anlattı.

Bengi Özer Merve ve Sabit İskenderoğlu

Sabit İskenderoğlu & Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Erman Aytac & Ersin ve Nurettin İskenderoğlu

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.