Hava Durumu

İsmail Saymaz'la Selman Öğüt birbirine girdi!

Habertürk canlı yayınında Selman Öğüt ve İsmail Saymaz arasında yaşanan sert tartışmanın ardından reklam arasına gidilmek zorunda kalındı. Selman Öğüt'ün "Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler" sözlerine İsmail Saymaz, "Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor, namaz kılınıyor" şeklinde cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2020 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2020 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İsmail Saymaz'la Selman Öğüt birbirine girdi!

Habertürk canlı yayınında Selman Öğüt'ün Kemalistleri hedef alan açıklamalarına gazeteci İsmail Saymaz'dan tepki geldi. Programda gerilimin artmasının ardından reklam arasına gidildi.

"EZANI TÜRKÇE OKUTTUKLARI İÇİN ÖZÜR DİLEYECEKLER"

Habertürk'te Enine Boyuna programı tartışmalara neden oldu. Kemalistleri hedef alan Selman Öğüt'ün, "Kemalistler neler yaptı. Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler. İkna odalarını unuttular. Haddini bil. Bu ülkede Müslümanlara zulüm edilmiştir" sözlerine İsmail Saymaz'dan tepki geldi.

"BEN BUNLARIN TÜMÜNE NAMAZ KILDIRIRIM"

Saymaz, "İslamcılar bu ülkede azınlıktır. Bu ülkenin yüzde 99'u Müslümandır. Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor namaz kılınıyor. Bu arkadaş Elif'in E'sini bilmez. Bu arkadaş iki rekat namaz kılamaz, bu Kur'anın K'sini bilemez. Ben bunların tümüne namaz kıldırırım" ifadelerini kullandı. Gerilimin devam etmesinin ardından programın sunucusu Hülya Hökenek, reklam arası vermek zorunda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.