Hava Durumu

İstanbul'da akılalmaz olay! Tek yumrukla arkadaşını öldürdü

İstanbul'da bir kişi, tartıştığı arkadaşının attığı yumrukla hayatını kaybetti. Öldüren yumruğu atan katil zanlısı ise saklandığı apartmanın boşluğunda yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2021 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2021 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbul'da akılalmaz olay! Tek yumrukla arkadaşını öldürdü

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre, cinayetle sonuçlanan olay, İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nde 15 Haziran Salı gecesi saat 02.20 sıralarında meydana geldi. İddialara ve İstanbul Cinayet Masası'nın tespitlerine göre; 40 yaşındaki Ahmet Alkanat, arkadaşı Sedat A. (36) ile birlikte olaydan önce Valide-i Atik Mahallesi Valide-i Atik Parkı içerisinde alkol aldı.

Ahmet Alkanat telefonla konuştuğu ve kısa bir süre sonra olay yerine gelen arkadaşı Edip E. ile tartıştı. İddiaya göre 39 yaşındaki Edip E., saldırdığı Ahmet Alkanat'a yumruk attı. Ahmet Alkanat yumruğun etkisiyle yere yığıldı. Edip E. ise yaya olarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Sedat A.'nın çağırdığı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Alkanat'a kalp masajı yaptı fakat Ahmet Alkanat yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.