Hava Durumu

İstanbul'da korkunç olay! Hastanenin 6. katından atladı...

İstanbul'da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören bir şahıs, binanın 6. katından aşağı atladı. Olaya şahit olan vatandaşlar hastane yetkililerinin, intihar girişiminde bulunan kişi hakkında "Şov yapıyor" dediklerini ve hiçbir önlem almadıklarını öne sürdü. Şahsın atlama anı ise saniye saniye görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbul'da korkunç olay! Hastanenin 6. katından atladı...

İstanbul'da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilen bir erkek şahıs, hastanenin altıncı katından kendini boşluğa bıraktı. Hemen hastane personeli yere düşen şahsa müdahale etti. Şahsa sağlık görevlilerinin müdahalesi devam ederken, bu sırada hastanenin güvenlik görevliler görevini yapan basın mensuplarına saldırdı. Vatandaşlar basın mensuplarına saldıran hastane personeline tepki gösterince arbede yaşandı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Olaya şahit olan bir vatandaş, şahsın cama çıktığı andan itibaren hiçbir hastane personelinin inisiyatif almadığını öne sürdü. Şahsı camda gören bazı personelin "Şov yapıyor" şeklinde yorum yaptığı, "Ölmek isteyen daha yükseğe çıkar" şeklinde ifadeler kullandıkları iddia edildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan şahsın altındı kattan aşağıya atladığı ana ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde şahıs hastanenin penceresinden aşağıya sarkıyor. Ardından bağırarak aşağıya atlıyor. Olayın ardından ağır yaralanan şahsın ise tedavisi sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.