Hava Durumu

İstanbul'da polise saldırı

Tuzla'da bir hırsızla polis memuru Battal Yıldız arasında yaşanan kovalamaca esnasında, hırsızın silahını ateşlemesi sonucu isabet alan polis memuru şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2017 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2017 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbul'da polise saldırı

Tuzla'nın İçmeler Mahallesi'nde bir hırsızlık anonsunu değerlendiren, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis memuru Battal Yıldız İle hırsız arasında kovalamaca yaşandı. Polis memurunun kendisini kovaladığı esnada arkasına dönerek, elindeki silahı tek el ateşleyen hırsız, polis memuru Battal Yıldız'ı vurdu. Olay yerine gelen ambulansla Marmara Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru B. Y. maalesef şehit oldu.Battal Yıldız'ı vuran hırsız bölge ekipleri tarafından kısa sürede olayda kullandığı silahla beraber kıskıvrak yakalandı.

KONYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan polis memuru 31 yaşındaki Battal Yıldız'ın, memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Evli ve 2 çocuk babası Battal Yıldız'ın, şehit haberi Akşehir'in eskiden köy statüsünde olan Adsız Mahallesi'nde oturanÿanne- babasına evine emniyet güçleri tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin babası Haceli Yıldız ve annesi Kezban Yıldız'ın İstanbul'a gittiği belirtildi. Şehidin eşi Emine Yıldız ve çocuklarının ise İstanbul'da oturdukları kaydedildi. Şehit haberinin ardından baba evine Türk bayrağı asılırken, belediye tarafından taziye çadırı kuruldu. ŞehitBattal Yıldız'ın, 5 gün önce Akşehir'e gelerek halasının oğlunun düğününe katıldığı bildirildi.

Şehit Yıldız'ın, yarın memleketi Akşehir İlçesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Tuzla'da hırsızlarla girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Battal Yıldız'ı daha önce 11 kez yakalaması ve aralarında yağma, gasp, hırsızlık gibi bir çok suçu bulunan sabıkalı Hikmet Sağır'ın vurduğu ortaya çıktı. Asayiş Bürosu ekiplerince sorgulanan Hikmet Sağır'ın şüphe üzerine kimlik sorgusu için Tuzla'da durdurulduğu bir anda arkasını dönerek kaçmaya başladığını, peşinden koşan polislere ateş ettiği ve polis memuru Battal Yıldız'ı vurduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.