Hava Durumu

İstanbul için kritik uyarı!

30 Temmuz'dan sonra İstanbul'da hava sıcaklığının yükseleceğini söyleyen Prof. Dr. Mikdat Kadioğlu, "mümkünse kuzeye gidin" çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbul için kritik uyarı!

Profesör Mikdat Kadıoğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada havaların çok daha fazla ısınacağını ve yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altında kalacağını belirtti. Türkiye'nin kuzeyinin sıcaklardan kaçmak için oldukça ideal olduğunu öneren birde tweet attı.

İşte o tweet...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, zamanla Trabzon ve Giresun'un iç kesimleri ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Güney Ege'de yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.