Hava Durumu

İstanbullu Gelin 42. Bölüm'de fırtına kopuyor!

İstanbullu Gelin 42. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yer yerinden oynuyor. Tesadüfen bir konuşmaya tanık olan Faruk'un dünyası başına yıkılır...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 42. Bölüm'de fırtına kopuyor!

İstanbullu Gelin hayranları merakla 42. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Her bölümünde izleyicilere büyük heyecan yaşatan dizi, bu bölümüyle izlenme rekorları kıracağa benziyor.

Çekimleri Bursa'da süren dizi, şehrin tanınmış Boran ailesini ve konaklarına gelin gelen Süreyya'nın hayatını anlatıyor.

Dizinin geçtiğimiz bölümünde neler yaşandı?

Annesinin kendisini babasının nüfusuna geçirme isteğini reddettiğini öğrenen Adem, ilk fırsatta annesiyle yüzleşir. Adem annesiyle oldukça ağır bir konuşma yapar ve "artık benim annem değilsin" diyerek ipleri koparır.

Garip'in hastalığı birçok kararın alınmasına neden olur. Faruk, Süreyya'nın kendisini ikna etmesi ile Esma ve Garip'in önünde artık engel olmamaya karar verir.

Garip ve Esma için artık yeni bir dönem başlar.

Fikret'in boşanma talebini resmiyete dökmesi İpek'i oldukça sinirlendirir. Planlarının etkili olmadığını gören İpek bundan sonra nasıl adımlar atacak?

Murat ve Bade ise, evliliklerini konaktakilere kabullendirmeye çalışır.

İstanbullu Gelin 42. Bölümde neler yaşanacak?

Akif ve Senem'in düğünlerinde izleyicileri şoke edecek bir gelişme yaşanıyor. Osman'ın kendisini değil de Süreyya'yı sevdiğini anlayan Burcu, bunu Osman'ın yüzüne haykırır. Ve Faruk bu konuşmaya tanık olur..

Dilara düğünde Adem'in kaza geçirdiğini öğrenir...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.