Hava Durumu

İşte Rihanna'nın yeni evi...

Son olarak 2016'da albüm çıkaran ve sonrasında moda alanında çalışmalar yapan Rihanna, gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Üç ay önce 13.8 milyon dolara (yaklaşık 114 milyon TL) Beverly Hills'te bir malikane satın alan Barbadoslu şarkıcı, şimdi de onun hemen yanındaki bir başka malikaneyi 10 milyon dolara (82 milyon TL) satın aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Rihanna'nın yeni evi...

Pandemi sürecine rağmen çalışmalara imza atmaya devam eden Rihanna'nın satın aldığı bu ev, henüz genel satışa sunulmamıştı. Ancak ünlü şarkıcı, kaçırmak istemediği için hızlı davranarak bu malikaneyi satın aldı.

Rihanna'nın dört yatak odalı bu yeni malikanesi yarım dönümlük bir arazi üzerinde yer alıyor. 1930'ların son yarısında inşa edilen malikane, yıllar içinde çeşitli restorasyonlar geçirerek bugünkü haline getirildi.

Bu evin önceki sahipleri mülkü, 2015 yılında 5.1 milyon dolara satın almıştı. Ünlü olmayan bu çift, evi iki katı fiyatla satmış oldu.

Dört yatak odasının yanı sıra dört buçuk banyosu da bulunan evin çok geniş bir yaşam alanı bulunuyor. Tudor tarzı inşa edilen ana binanın açık mutfağı ve ona bitişik büyük bir oturma odası var. Mutfaktan bahçeye açılan kapıdan havuza ulaşmak da mümkün.

13.8 milyon dolarlık mülkünün hemen yanında bulunan bu malikaneyide satın aldıktan sonra Rihanna'nın 11 bin metrekareden daha geniş yaşam alanı, iki yüzme havuzu, en az 10 araçlık bir otoparkı oldu.

Rihanna'nın ülkesi Barbados'ta bir villa, Hollywood Hills'te 7 milyon dolarlık başka bir malikane, Los Angeles'da yüksek katlı bir binada lüks bir daire olmak üzere başka gayri menkulleri de bulunuyor. Fakat 33 yaşındaki şarkıcı, ana konutu olarak da Century City'de bulunan lüks bir apartman dairesini kullanıyor.

KUZENLERİYLE YEMEKTE

Geçtiğimiz haftalarda da kardeşi ve kuzenleriyle Santa Monica'da bir restoranda yemek yiyen Rihanna, çıkışta gazetecilere poz vermişti.

Siyah mini bir elbise giyen görünümünü de uzun siyah bir tunikle tamamlayan şarkıcının, parmağındaki ilginç tasarımlı yüzükler de dikkatlerden kaçmamıştı.

YENİ AŞK

2016 yılında 'Anti' albümünü müzikseverlerle buluşturduktan sonra 'Fenty' adlı iç çamaşırı ve plaj giyim markasını çıkaran Rihanna, özel hayatıyla da gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcı, geçtiğimiz aylarda rapçi ASAP Rocky ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.