Hava Durumu

İstifa ettiği iddia edilen Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek hakkındaki istifa iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İstifa veya görevi bırakma sözcüklerini kullanmayan Şimşek, "Son nefesimize kadar Türkiyemiz için taş taş üstüne koyanlardan, millete hizmet yolunda yarışanlardan olmak için çaba harcamaya devam" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstifa ettiği iddia edilen Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama!

Ankara'yı hareketlendiren istifa iddiası sonrası Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek açıklama yaptı. Şimşek, attığı tweette "Yatırımcılarla bir dizi görüşme yapmak üzere az önce İstanbul'a vardım. Son nefesimize kadar güzel Türkiyemiz için taş üstüne taş koyanlardan, millete hizmet yolunda yarışanlardan olmak için çaba harcamaya devam..." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuoyuna açık olarak yaptığı ilk değerlendirmelerin ardından Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifasını Başbakan Binali Yıldırım'a ilettiği iddiaları Ankara kulislerinde konuşulmuştu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise bugün Mehmet Şimşek'in istifa ettiği yönündeki iddiaların sorulması üzerine "Bu şu anda bir iddia. Bize gelen bir şey yok bununla ilgili" diye konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.