Hava Durumu

İtalya'nın corona virüs araştırmasının sonuçları açıklandı

İtalya'da yapılan bir araştırma, corona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerinin yüzde 99'unun bir ya da daha fazla hastalığa sahip olduğunu gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İtalya'nın corona virüs araştırmasının sonuçları açıklandı

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüsün (COVİD-19) en çok can kaybına neden olduğu ülke İtalya'da virüsün öldürücülüğü ile ilgili yeni bulgulara ulaşıldı.

İtalya'nin ulusal sağlık servisi tarafından yapılan araştırmaya göre corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin yüzde birinde başka bir hastalığa rastlanmadı.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, salgın nedeniyle hayatını kaybeden 355 kişiyi mercek altına alan ekip sadece 3 kişide mevcut bir kronik rahatsızlık saptamadı.

Aynı habere göre, corona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerinin yüzde 99'unun bir ya da daha fazla hastalığa sahip olduğu belirlendi.

Bu 355 kişinin yüzde 48.5'inde 3 veya daha fazla rahatsızlık saptanırken, yüzde 25.6'sinda iki, yüzde 25.1'inde ise 1 rahatsızlık saptandı.

Dün gece itibari ile Italya'daki ölü sayısı 3 bin 405'e yükselerek salgının ilk görüldüğü yer olan Çin'i geride bırakmıştı.

Etiketler :

Dünya

Corona Virüs

İtalya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.