Hava Durumu

İtfaiye binasını podyuma çevirdiler! Skandal görüntü...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda düzenlenen defile sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Gelen tepkilerin ardından daire başkanı görevden alındı, sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İtfaiye binasını podyuma çevirdiler! Skandal görüntü...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, mankenlerin kıyafetlerini sergilediği 'podyum'a çevrildi. İtfaiye araçlarının önüne turkuaz halı serildi, ardından da mankenler sırasıyla halıda yürüdü. İtfaiye personelleri de bu anları cep telefonuyla kaydetti. İnfiale neden olan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Tepkilerin çığ gibi büyümesi sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'tan açıklama geldi. Erkoç yaptığı açıklamada, "Defile için, kritik ve stratejik bir birim olan İtfaiye Daire Başkanlığı'nı, yetkisini aşarak ve işgüzarlıkla tahsis eden İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder görevden alınmış olup Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın bir faaliyeti ve etkinliği olmadığı halde ve Başkanlığımızın izni ve bilgisi dışında yapılan bu defile ile alakalı ilgililer hakkında soruşturmanın başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.