Hava Durumu

İYİ Parti Bursa'da Selçuk Türkoğlu dönemi!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nin kazanan ismi belli oldu. Kongrede kullanılan 587 oyun 348'ini alan Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2020 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2020 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti Bursa'da Selçuk Türkoğlu dönemi!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığının 2. Olağan Kongresi koronavirüs tedbirleri kapsamında İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda yapıldı. 

Mevcut İl Başkanı Yahya Bahadır'ın aday olmadığı kongrede başkanlık için Türk Eğitim Sen'de uzun yıllar şube başkanlığı yapan Selçuk Türkoğlu ve kurucu başkan Yüksel Yılmaz yarıştı. 

Kongrede kullanılan 587 oydan 348'ini alan, Selçuk Türkoğlu seçimin kazananı oldu, Yüksel Yılmaz ise 237 oyda kaldı. 

ÇARIKLARINIZI HAZIR EDİN

Seçimin ardından partililere teşekkür konuşması yapan Türkoğlu, "Çarıklarınızı hazır edin. En erken ve ilk yapılacak seçimde adliyenin önünde 10 vekilimiz için mazbata almaya gittiğimizde meşaleleri yakacağız. Bugünden sonra İYİ'lerin evi, sesi çıkmayanların, garibanların çözüm adresi olacak sığınma evi olacak. İYİ'lerin evinin kapılarını bütün Bursa'ya bütün mazlumlara açacağız. Daha çok çırpınacağız daha çok çalışacağız. Bunların sözde kalmayacağını da hep birlikte göstereceğiz. Allah beni, size, milletimize mahcup etmesin. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.