Hava Durumu

İYİ Parti Bursa İl Başkanı belli oldu

İYİ Parti'de 8 il teşkilatına kurucu başkan atandı. Son atamalarla kurulan teşkilat sayısı 52'ye ulaştı. İYİ Parti'de Bursa Kurucu İl Başkanlığı'na Yüksel Yılmaz atandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti Bursa İl Başkanı belli oldu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın bugün sabah saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada 8 ile daha kurucu il başkanı atandığını duyurdu.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aydın açıklamasında İYİ Parti'nin Bursa Kurucu İl Başkanlığı'na Yüksel Yılmaz atandığını belirtti.

Bilindiği üzere Yüksel Yılmaz, MHP'nin Bursa'daki son seçilmiş il başkanıydı. Ancak genel merkez tarafından görevinden alınmıştı.

Koray Aydın'ın açıklaması şöyle:

Yürütülen titiz araştırma, istişare ve görüşmeler sonucu partimizin Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Elazığ, Kayseri, Ordu ve Tokat illerinin Kurucu İl Başkanları belirlenmiş; resmi görevlendirme ve yetkilendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Görevlendirilen 8 kurucu il başkanımızla birlikte bu güne kadar görevlendirilen toplam İYİ Parti Kurucu İl Başkanı sayısı 52'ye ulaşmıştır.

Parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince görevlendirilen Kurucu İl Başkanları, illerinde İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, İlçe Başkanlıkları ve İlçe Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyelikleri için belirleyecekleri isimleri öngörülen sürede parti genel merkezinin onayına sunacaklardır.

Görevlendirilen bütün Kurucu İl Başkanlarımıza ve teşkilatlarımızda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar dilerim.

Görevlendirilen  İYİ Parti Kurucu İl Başkanı'nın isimleri şöyle:

1-    Adana - Mehmet Metanet ÇULHAOĞLU

2-    Balıkesir - Nedim TUNA

3-    Bursa - Yüksel YILMAZ

4-    Çorum - Bekir ÖZSAÇMACI

5-    Elazığ - Abdulvahap ERDEM

6-    Kayseri - Hüseyin TEKİN

7-    Ordu - Tevfik KARABULUT

8- Tokat - Mustafa Afşın ÜNVERDİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.