Hava Durumu

İYİ Parti'li Özel'den Başkan Aydın'a meydan çıkışı: Oldubittiye gelmesin!

Bursa Yenişehir'de yapılması planlanan 'Kent Meydanı' projesinin eksiklerle dolu olduğunu söyleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, 'Meydan, oldubittiye gelmesin" çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2021 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 06:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti'li Özel'den Başkan Aydın'a meydan çıkışı: Oldubittiye gelmesin!

ONURALP ÖZALP

Yenişehir'in en önemli sorunları arasında park meselesinin geldiğini söyleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, 'İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan ve adeta kangren haline dönüşen otopark sorununun çözülmesine yönelik şuan elimizde önemli bir imkan bulunduğu halde, onun yok edilmek üzere olduğunu üzülerek görüyoruz. Kent Meydanı projesiyle ilçemizin park sorunu ortadan kaldırılabilir' dedi.

BÖYLE MEYDAN OLMAZ!

İlçede salı günleri kurulan pazardan dolayı yaşanıldığı sanılan park sorununun haftanın diğer günlerinde de yaşandığına vurgu yapan Özel, "İYİ Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak bizler, yapılması planlanan yanlışa dur denmesi için uğraş veriyoruz. Şehrimizin merkezinde bulunan eski Osmangazi Lisesi ve eski Santral Parkını içerisine alan 14 bin metrekarelik boş alanı, Yenişehir'in geleceği düşünülerek yerinde bir proje ile değerlendirmenin ilçemiz için oldukça önemli olacağı kanaatindeyiz. Son yapılan meclis toplantısında daha önce söz verilen Kent Meydanı projesi içerisinde yer alan yer altı otoparkı bölümünün tamamen çıkarıldığı düz bir meydan yapılacağını, sadece 40 araç için park alanı ayrıldığını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Yaptığımız teknik incemeler ve çevre ilçelerde ki otopark çalışmaları hakkında aldığımız bilgileri, halkımızın talepleri ile birleştirdiğimizde bizim kanaatimiz; "Yenişehir'e yapılması planlanan meydanın altında yer altı otoparkı olmaması, ilçemizin geleceği açısından çok vahim ve endişe verici bir durum olduğudur. Bu yanlıştan bir an önce geri dönülmelidir' şeklinde konuştu.

BAŞKANA ULAŞILMIYOR

Kent Meydanı Projesi hakkında bilgi almak ve halkın ihtiyaçları doğrultusundaki talepleri iletmek üzere siyasi parti ilçe başkanları olarak Belediye Başkanı Davut Aydın ile görüşmek istediklerini söyleyen Özel, "Maalesef görüşme talebimiz reddedildi. Sayın Aydın'ı uyarıyoruz. Meydan oldu bittiye gelmesin' ifadelerini kullandı.

KESTEL'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Komşu ilçemiz Kestel'de geçen dönem milyonlarca TL harcanarak ilçede otopark ihtiyacı olduğu halde yer altı otoparkı olmadan düz bir kent meydanı yapılmış ve büyük bir törenle hizmete alınmıştı. Yeni gelen Belediye Başkanı ise yapılan o kadar masrafa rağmen geçtiğimiz aylarda otopark ihtiyacı dolayısıyla o meydanı komple yıkarak, projesinde yer altında katlı otopark olacak yeni bir kent meydanı inşasına başladı. Kestel'de maalesef vatandaşın cebinden milyonlarca TL bu şekilde çöpe atılmış oldu. Yenişehir'de de böyle bir olay yaşanmaması için yapılan bu yanlıştan bir an önce dönülmelidir. Hemşehrilerimizin 1 TL dahi parası boşa harcanmamalıdır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.