Hava Durumu

İzmir karıştı! Okulun camlarını taşladılar

İzmir'de, bir okulun servisinde unutulan ve havasızlıktan hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen Sakin'in yakınlarının öfkesi dinmiyor. Bugün okulun önüne giden bir grup, camları taşladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İzmir karıştı! Okulun camlarını taşladılar

3 yaşındaki minik Alperen Sakin, İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir anaokuluna ait serviste görevliler tarafından unutulmuş ve saatlerce havasız kaldıktan sonra can vermişti. Skandal olayın ardından tepkiler dinmek bilmezken, okul da soruşturma kapsamında kapandı.

Türkiye'nin gündemine oturan olay sonrası öfkeli vatandaşlar anaokuluna geldi. Okulun kapalı olması nedeniyle içeriye giremeyen vatandaşlar, taşlarla okulun camlarını aşağıya indirdi. Öfkeli vatandaşları ise çevredeki bazı vatandaşlar sakinleştirdi. Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında okulun kapalı tutulabileceği öğrenildi.

Okul yetkilileri de sosyal medya hesaplarından 'Yastayız' yazısının olduğu bir resim paylaştı. Onlarca kişi, yazının ardından okulun hesabına tepki mesajları paylaştı. Neden önlem alınmadığını soran vatandaşlar, duruma isyan etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.