Hava Durumu

İznik laleleri için birbirleriyle yarıştılar

Emitt 2020 Fuarında İznik Çinisi üzerindeki laleler için fuar ziyaretçileri birbirleri ile yarıştı. İznik Çinisi Üzerine 7'den 77'ye her yaşta insan bir fırça ile dokunarak Ateşte Açan lalelere destek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2020 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2020 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İznik laleleri için birbirleriyle yarıştılar

İznik Belediye Standında Misafir ve ziyaretçileri İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta karşılarken, stantta gelenler İznik tarihi, kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve İznik çinisi hakkında bilgi verdi.

İznik Belediye standına Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı Avukat Halil Çakır, Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, İznik Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, Belediye Meclis Üyeleri  Ramazan Sert, Önder Bulut, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, İznik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrenci ve aileleri, İznik halkı da katılarak destek verdi.

Standı ziyaret edenler İznik zeytini ve zeytinyağının da tadıma fırsatı bulurken, İznik tanıtım broşürü ve küçük çini kolyeler hediye edildi.

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklamada, "Gerek ilçemizden, gerekse ülkemiz ve uluslar arası ülkelerden gelen ziyarette bulunanlara teşekkür ediyor ve ilçemize davet ediyorum. Standımız İznik Çini Lalelerin Ateşte açması için binlerce kişi dokundu. Güzel lalelerimiz son güne kadar açmaya devam edecek" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.