Hava Durumu

JAK, Uludağ'da güvenliği dronelerle sağlıyor

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu ve yılbaşı tatili sebebiyle yoğunluk yaşanıyor. Jandarma ekipleri  oteller bölgesinde drone ile güvenlik tedbiri aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
JAK, Uludağ'da güvenliği dronelerle sağlıyor

Yılbaşının hafta sonuna denk gelmesi ile birlikte Uludağ tatilci akınına uğradı. Otellerde yer kalmazken şehir dışından tur otobüsleri ile günübirlik gelen tatilciler de pistlere akın etti. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri oteller bölgesinde olumsuz bir durum yaşanmaması için çevre kontrolünü drone ile sağlıyor.

Uludağ'da özellikle Arap turistlerin yoğunluğu dikkat çekiyor. Turistler, kar motorları ile safariye büyük ilgi gösteriyor. Eskort eşliğinde 2. yerleşim bölgesinden yola çıkan turistler, 5 kilometrelik macera dolu bir yolculuk yapıyor. Çobankaya'da kısa bir molanın ardından tekrar motorlarına binen safariciler, eşsiz kar manzarasının keyfini çıkarıyor. Saati 200 lira olan motor turları izdihama neden oluyor. Uludağ'ı çok sevdiklerini ifade eden Araplar, safarinin heyecan verici olduğunu söyledi. İşletmeciler ise Arapların ilgisinden oldukça memnun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.