Hava Durumu

John Travolta anılarla dolu malikanesini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı John Travolta, 29 yıllık hayat arkadaşı Kelly Preston'ı kaybettikten sonra 1991 yılından beri birlikte yaşadıkları malikaneyi satışa çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2021 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
John Travolta anılarla dolu malikanesini satışa çıkardı!

Geçen yaz hayatının en büyük acısını yaşayan, büyük aşkı ve 29 yıllık eşi Kelly Preston'ı kaybeden John Travolta, her köşesinde anıları bulunan 20 odalı malikanesini satışa çıkarıyor. Travolta ve Preston'ın evlendikleri 1991 yılında satın aldıkları özel bir adadaki malikane için aktörün istediği fiyat 5 milyon dolar.

John Travolta ve Kelly Preston, evlendikleri 1991 yılında bu malikaneyi bakmışlar ve çok beğenip hemen satın almışlardı. Islesboro Adası'nda bulunan bu malikane, kelimenin tam anlamıyla bir otel büyüklüğünde. 20 odası bulunan malikanenin, 7 buçuk banyosu var. Bu gözlerden uzak adaya ulaşım ise feribotla sağlanıyor.
rdu.

John Travolta ile eşi Kelly Preston'ın çok beğenip satın aldıkları malikane, 1904 yılında inşa edildi. Mülk, aslında 42 odalı olarak yapılmıştı. Fakat Travolta ve Preston burayı satın aldıktan sonra elden geçirildi ve 20 odalı büyük bir konut haline dönüştürüldü. Malikanenin içinin yeniden tasarımında ise Christopher Boshears'ın imzası bulunuyor.
 

Boshears, evi Travolta çiftinin isteğine göre yeniden düzenledi ve aile için bir yaşam alanı haline getirdi. İç tasarımda İngiliz kır evlerinden esinlenildi.

Bütün odaları rengarenk tasarlandı ve döşendi. Malikenin iç tasarımında da otel esintileri ortadan kaldırılmadı.

Malikanenin giriş salonu bir otel lobisi gibi tasarlandı. Burada özel sohbetler için bir alan ve bir de bar bulunuyor. Tasarımı tamamlayan ise geniş bir kanepe.

Travolta çiftinin mutlu anılarına tanıklık eden malikane dört katlı. Evin giriş katı hariç diğer tüm katlarında odaların pencerelerinde malikane arazisinin bakımlı manzarası görünüyor. Ana yatak odasının ise kendine ait özel bir banyosu ve oturma alanı da var.

Malikanenin üçüncü katı ise çocuk kanadı. Burada bir kütüphane, ders çalışma odası, özel bir sinema salonu bulunuyor. Bu kattaki banyolar da çocuklar için özel olarak tasarlandı. Banyolardan biri Peter Pan temalı diğeri ise Prenses Odası adını taşıyor.

Malikane, yer aldığı Islesboro adasının gözlerden uzak bir yerinde. Fakat malikanenin bahçesinden denize doğru uzanan özel bir iskele de bulunuyor. John Travolta, Kelly Preston ve çocukları, tatillerini zaman zaman burada geçiriyorlardı.

John Travolta'nın malikanesinden fotoğraflar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.