Hava Durumu

Johnny Deep'e bir darbe de Disney'den!

İlk olarak 2003 yılında vizyona giren ve yıllar içinde milyonlarca hayran kitlesine sahip Karayip Korsanları filminde Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Deep bir sonraki filmde rol almayacak. Amber Heard ile davası devam eden Johnny Deep'in ünlü film şirketi Disney tarafından Karayip Korsanları filminde oynatılmak istenmediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Johnny Deep'e bir darbe de Disney'den!

Ünlü oyuncu Johnny Deep, Amber Heard ile olan davası yüzünden bir darbe de Disney'den yedi. Karayip Korsanları film serisinin 5 filminde Jack Sparrow karakterine hayat veren Johnny Deep bir sonraki filmde yer almayacak. İddiaya göre dünyaca ünlü film şirketi Disney Johnny Deep'e Amber Heard ile olan davası yüzünden oldukça tepkili ve onu bir sonraki filmde oynatmayı düşünmüyor.

Rapora göre yapımcı Jerry Bruckheimer, Johnny Depp'in en azından rolü teslim etmek için filmde kısa da olsa gözükmesini istiyor ancak Disney bu duruma tamamen olumsuz bakıyor gibi duruyor.

Bu durumun sebebi ise çok büyük bir ihtimalle Amber Heard ile arasında olan dava. Johnny Depp, aynı zamanda geçtiğimiz ay Fantastic Beasts filmindeki rolünü de kaybetmişti ve yerine Mads Mikkelsen getirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.