Hava Durumu

Junioshow Fuarı'na tam not

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğiyle düzenlenen, Junioshow Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim & Çocuk İhtiyaçları Fuarı'nda, bebecilerin ilkbahar - yaz bebe çocuk giyim koleksiyonları büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Junioshow Fuarı'na tam not

8 - 11 Ocak tarihleri arasında, 200'e yakın firmanın katılımıyla Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Junioshow'a, Bursa başta olmak üzere İstanbul, Adana, Gaziantep gibi illerden gelen firmalar da stant açtı. 60 ülkeden 1.000'e yakın yabancı alıcının ziyaret ettiği fuar da, bebecilerin 0 - 12 yaş arası ilkbahar - yaz kreasyonları, büyük beğeni topladı.

Katılımcı firmaların fuara özel olarak hazırladıkları kreasyonları sergiledikleri  'Junio Fashion Show' ise izleyenlerin büyük alkışını topladı.

Çavuşoğlu'ndan Junioshow'a tam not

Fuarı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da, fuara katılan firmaları ziyaret ederek, fuar hakkında fikir ve görüş alışverişinde bulundu. Fuar sayesinde Bursa'nın yabancı alıcılar için bir cazibe merkezi olduğunu belirten Çavuşoğlu, fuarı düzenleyerek, yabancı alıcıların gelmesine vesile olan BEKSİAD, BTSO ve Tüyap Bursa Fuarcılık'ı tebrik etti.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ise, "Fuara gelen alım heyetlerinin fazlalılığı ve katılımcı firmaların memnuniyeti, fuarımızın ivmesini olumlu yönde artırdığının bariz bir göstergesidir. Bu hem sektörümüz ve hem de BEKSİAD için oldukça memnuniyet verici. Her yıl daha fazla katılımcıyla düzenlediğimiz Junishow'un, katılımcı profili de her fuar da aynı ölçüde artmaktadır. Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, katılımcılardan fuar hakkındaki olumlu veya olumsuz görüşlerini aldık. Gelecek dönemde eksiklerimizi gidererek, fuarımızı daha da geliştireceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.