Hava Durumu

Kabine bugün toplanıyor! Sokağa çıkma yasağı, düğünler... Kritik başlıklar masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs sürecinde 9 kez telekonferans yöntemiyle topladığı kabine toplantısını bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2020 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2020 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kabine bugün toplanıyor! Sokağa çıkma yasağı, düğünler... Kritik başlıklar masada

Geçen hafta gerçekleşmeye Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek olan toplantı yüz yüze yapılacak. Türkiye'nin gözü kulağı bu toplantıda olacak. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün gerçekleşecek. Yüz yüze gerçekleşecek toplantısının 15.30'da başlaması bekleniyor. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

65 YAŞ ÜSTÜ İLE 18 YAŞ ALTINA 'ESNETME'

65 yaş üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma izinleri de değerlendirilecek. Toplantıdan esnetme kararı çıkması bekleniyor. Vatandaşların en çok talepte bulunduğu düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor.

LİBYA

Toplantıda Erdoğan, geçen hafta Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Es-Serrac ile görüşmesine dair bilgi verecek. Bunun dışında Doğu Akdeniz'deki durum, Suriye ve İdlib'teki gelişmeler de değerlendirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.