Hava Durumu

Kabine Toplantısı ertelendi! Yasaklar devam edecek...

Kabine Toplantısı'nın bugün yapılması bekleniyordu, ertelendi. Koronavirüs tedbirlerinin- sokağa çıkma yasaklarının haziran ayı boyunca uygulanması bekleniyor. Hafta içi- hafta sonu (pazar günü) sokağa çıkma yasağı- kısıtlaması haziran ayının sonuna kadar devam edecek. Kabine Toplantısı'nın ertelenme nedeni belli oldu. Toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programındaki yoğunluk nedeniyle 21 Haziran'da yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kabine Toplantısı ertelendi! Yasaklar devam edecek...

Kabine Toplantısı için son dakika gelişmeler yaşanıyor. Pazar günü sokağa çıkma yasağıyla ilgili gelişmeleri milyonlar takip ediyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma saatleri için tüm Türkiye Kabine Toplantısını bekliyordu. Kabine Toplantısı ertelendi. Hafta içi hafta sonu (pazar günü) Sokağa çıkma yasağı haziran ayı boyunca devam edecek.  

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, Kabine toplantısının ertelendiğini açıkladı. Öte yandan mevcut tedbirlerin haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi.

KABİNE TOPLANTISI'NIN ERTELENME NEDENİ BELLİ OLDU

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programındaki yoğunluk nedeniyle 21 Haziran'a ertelendi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ROMA'YA GİDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Euro 2020'nin açılış maçı olan Türkiye - İtalya müsabakası için Roma'ya gideceği; ardından Brüksel'deki NATO Zirvesi'ne katılacağı öğrenildi.

BİLİM KURULU TOPLANTISINDAN SONRA BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Dün gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önlemlerle ilgili olarak ''Esneme için hazirandan sonra değerlendirme yapılır" ifadelerini kullanmıştı.

Sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl, sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor? Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Bakanlık genelgesi ile kısıtlama detayları...

KABİNE TOPLANTISI ERTELENDİ, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl, hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı sorusuna yanıt aranıyor. Düşen koronavirüs vaka sayısına paralel olarak yasakların biteceği gün merakla beklenirken gözler bu hafta gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'na çevrildi.

Türkiye'nin 81 ili valiliğine İçişleri Bakanlığı tarafından genelge gönderilmiş ve kısıtlamalara yönelik detaylar kapsamlı şekilde belirtilmişti. Hafta içi belli saatlerde hafta sonu ise bir günü kapsayan sokağa çıkma yasağı saatleri neler?

Sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

"Sokağa Çıkma Kısıtlamaları" konulu genelge kapsamında, yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi saat 22.00-05.00, hafta sonu pazar 22.00'den pazartesi 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını belirtti. 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde yeni kararların alındığı anımsatıldı.

SAĞLIK BAKANI KOCA DUYURDU: SİNOVAC VE BİONTECH AŞILARI GELİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada toplam 14 milyon doz Sinovac aşısında ilk partinin bu hafta sonu, 4.2 milyon doz Biontech aşısının ise pazartesi günü geleceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.