Hava Durumu

Kadın araçtan kanlar içinde çıktı! 'Laf anlatmakta zorluk çekiyorum'

Denizli'de arabadan inen zihinsel engelli kadını kanlar içerisinde gören çevredekiler, polise ihbarda bulundu. Gözaltına alınan eş, "Ben vurmadım frene basınca kafasını torpidoya vurdu" diyerek kendini savundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadın araçtan kanlar içinde çıktı! 'Laf anlatmakta zorluk çekiyorum'

Olay, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre E.C., ve R.A., isimli evli çift otomobil içerisinde sözlü tartışma yaşadı. Bir süre sonra R.A., isimli kadın yüzü kanlar içerisinde otomobilden inerek çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Vatandaşlar bir yandan yaralı kadına yardımcı olurken diğer yandan ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri R.A.'nın şikayeti üzerine E.C.'yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen koca E.C., ilk ifadesinde "Otomobilde giderken ne taraftan gidelim tartışması yaşamaya başladık. Tam o esnada eşim E.C., otomobilin anahtarını yerinden çıkarmak için eğilerek müdahale etti. Ben de frene basınca suratını torpidoya vurdu.  Zihinsel engelli olduğu için bazen inat ediyor. Laf anlatmakta zorluk çekiyorum. Ben vurmadım" dedi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen R.A.'nın ise yüzde 70 zihinsel engelli olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.