Hava Durumu

Kadın futbolcu, Maradona'ya saygı duruşunu protesto etti!

Arjantinli eski futbolcu Maradona'nın ölümünün ardından dünyanın birçok yerinde maçlardan önce saygı duruşu yapılıyor. İspanya'daki bir kadın futbol maçında Paula Dapena adlı futbolcu anma esnasında oturarak saygı duruşunu protesto etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadın futbolcu, Maradona'ya saygı duruşunu protesto etti!

İspanya'da Viajes Interrias FF - Deportivo Abanca kadın futbol takımları arasındaki hazırlık maçında, 25 Kasım Çarşamba günü vefat eden efsane futbolcu Diego Maradona için saygı duruşu yapıldı. 28 Kasım Cumartesi günü oynanan maçta futbolcu Paula Dapena sırtını protokole dönerek yere oturdu ve saygı duruşunu protesto etti. 

İspanyol basınından Marca'nın aktardığına göre, Viajes Interrias FF forması giyen 24 yaşındaki futbolcu Dapena, protestosunun sebebini maçtan sonra açıkladı. Maradona'nın olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu söyleyen Dapena, "Ama yeteneklerinizin ötesinde değerleriniz de olmalı" dedi ve Maradona için şöyle konuştu:

"Irkçı, pedofil ve istismarcı biri için böyle bir saygı duruşu yapmayı reddettim. Bundan üç gün önce 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde bir anma yapıldı ama kurbanlar için saygı duruşu olmamıştı. O yüzden ben de kurbanlar için değil istismarcı biri için yapılan saygı duruşuna katılmak istemedim." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.