Hava Durumu

Kadın öğretmene uçan tekme

Kahramanmaraş'ta alkollü olduğu belirtilen bir grup önce birkaç öğrenciyi sonra da kadın öğretmenini darp etti. Saldırganlar kaçmayı başarırken, polis şehir eşkıyalarının peşinde

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadın öğretmene uçan tekme

Olay, 17 Ağustos tarihinde Göksun Fen Lisesi Pansiyonunda yaşandı. Gece yarısı pansiyonda kalan öğrencilere saldıran alkollü grup kendilerine engel olmaya çalışan matematik öğretmeni Özgen Adıyeke'ye de saldırdı. Kadın öğretmene tekme tokat saldıran şüpheliler, yaşanan arbede sonrası gece karanlığında izlerini kaybettirdi.

Matematik öğretmeni olduğu belirtilen Özgen Adıyeke ve pansiyonda kalan öğrenciler, saldırganlardan şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını belirterek, "Alkollü 5- 6 kişilik bir grup pansiyona geliyor. Öğretmen arkadaşımız sesler üzerine aşağıya indiğinde saldırıya uğruyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve öğretmenimiz de şikayetçi oldu" dedi.

Güvenlik kameralarının saniye saniye görüntülediği olayda şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.