Hava Durumu

Kadir Doğulu eşine seslendi: Keşke herkes benim gibi...

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü Aşkın Tarifi dizisindeki partneri Serra Arıtürk ile aldattığı Onur Akay tarafından iddia edildi. Çift iddialara sessiz kalırken Atagül, geçtiğimiz gün Dubai'de ödül aldı. Güzel oyuncu Atagül, sahnede eşine teşekkür ederken Kadir Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Doğulu, aldatma haberlerini yalanlamış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadir Doğulu eşine seslendi: Keşke herkes benim gibi...

Onur Akay, konuk olduğu Bilal Özcan'ın yayınında Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti hakkında "Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Neslihan Dubai'de de epey üzgünmüş. Kadir Doğulu'yu terk ettiği konuşuluyor. Çiftin boşanacağı söyleniyor" iddiasında bulundu.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle setlere ara veren Neslihan Atagül, bu yıl 5'incisi düzenlenen DIAFA ödül töreninde "Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Atagül'ün ödül törenine yalnız gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ödülü aldığı esnada konuşma yaparak eşi Kadir Doğulu'ya teşekkür eden Atagül, "Türkiye, Doğu ile Batı arasında bir nevi köprü görevi görüyor ve bizler kendi ülkemizde üretim yapıyoruz. Sizler de beni 'televizyon' diye tabir ettiğimiz o hayal kutusundan görüyor ve tanıyorsunuz. Burada bana muazzam gelen şey; şu ki ben ne hissediyorsam sizler de kilometrelerce öteden benim hissettiğim şeyi hissediyorsunuz. Yani o zaman o hayal kutusu bizim için sınır olmaktan çıkıyor. Öncelikle bu benim için büyük bir hediye. Türk kültürü olarak Doğu'ya hem Batı'ya hitap edebiliyoruz. Hissettiğimiz duygudan, hissettiğimiz bir sürü halden ötürü ve bunun da kanıtı olarak sizin şahitliğinizi ve bu ödülü kabul ediyorum. Beni bu ödüle layık görenlere, beni sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyenlere, canım aileme ve beni her zaman destekleyen sevgili eşim Kadir'e sonsuz teşekkürler ederim." dedi.

Daha sonra sosyal medya hesabından eşi Atagül'ün fotoğrafını paylaşan Doğulu, şu ifadeleri kullandı: "Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini... O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim... Daha nicelerine."

Ünlü çiftin karşılıklı olarak birbirine teşekkür etmesi ve romantik sözleri ile aldatma iddialarını sessiz bir şekilde yalanlamış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.