Hava Durumu

Kadir Topbaş'tan çok önemli açıklama! Öğleden sonra daha ciddi yağış geliyor

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Öğleden sonra daha ciddi yağış geliyor. Saat 14.00'den sonra yağmur bir daha başlayacak. Akşam saatlerine kadar sürecek. Can kaybı yok. Bazı bölgeleri boşalttık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadir Topbaş'tan çok önemli açıklama! Öğleden sonra daha ciddi yağış geliyor

İstanbul'da dün gece geç saatlerde başlayan yağış sabah saatlerinde etkisini arttırınca kent genelinde hayat durmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yağışlara ilişkin açıklamasında uyarıda bulunarak, "Öğleden sonraki yağış çok daha ciddi olacak" dedi.

Topbaş'ın açıklaması şöyle:"Bundan daha az yağışlarda çok daha fazla tıkanmalar olurdu. Yurttaşlarımızın da yardımcı olması lazım. Trafiğe çıkmazlarsa daha rahat bir yaşam sürebiliriz. Öğleden sonra daha ciddi bir yağmur beklenmekte. Toprak suya doydu, öğleden sonra dikkatli olunmalı. Benzer olaylar dünyanın pek çok yerinde yaşandı. Dikkatli olursak sıkıntısız atlatırız. Çok şükür İstanbul'da can kaybı olmadı. Saat 14.00'den sonra yağmur bir daha başlayacak. Akşam saatlerine kadar sürecek.Bazı bölgeleri boşalttık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.