Hava Durumu

Kahraman köpek sahibini bıçaklı saldırgandan korudu!

İngiltere Essex'te yaşayan Amy Edmonson (30) köpeği Star'ı gece dışarı çıkarmıştı. Bu sırada adres sorma bahanesiyle yanlarına bir adam geldi. Adam, bıçak çıkarıp Edmonson'dan para istedi. Star, Edmonson'ı yere deviren saldırganı ısırdı. Saldırganın bıçak darbelerinden kaçmayı başaran Star, pes ettirine kadar ısırmaya devam etti. Star, cesaretiyle Edmonson'ın hayatını kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2021 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2021 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kahraman köpek sahibini bıçaklı saldırgandan korudu!

İngiltere sahibinin boğazına bıçak dayayan saldırganı ısırarak etkisiz hale getiren köpek Star'ı konuşuyor. 30 yaşındaki Amy Edmondson, Staffordshire bull terrier- Jack Russell cinsi köpeği Star'ı akşam yürüyüşüne çıkarmıştı. O esnada bir kadın ve adam yanına yaklaştı. Adam, Amy'nin arkasından saldırdı, genç kadını yete yatırarak boğazına bıçak dayadı. Amy'ni o esnada tek düşündüğü şey 9 yaşındaki oğlu Riley'nin annesiz kalacağıydı. Ancak köpeği Star, onu yalnız bırakmadı ve saldırgan adamın bacağını ısırmaya başladı.

#Hero #dog #rescues #owner from knife-wielding #mugger: 'My little #lifesaver'https://t.co/ceMgF5jQHy

-- Tulip Penney (@TulipPenney) April 16, 2021

Amy, "Star benim hayatımı kurtardı. O esnada öleceğimi düşünüyordum. Tamamen karakterinden çıkmıştı. Normalde çok sevecen bir köpek ve herkesi yalamaktan öldürebilir. O gece ekstra büyük bir mamayı ve kucaklanmayı hak etti" dedi.

Amy, korkunç geceyi şu şekilde anlatıyor:

Bana paranı ver, paraya ihtiyacımız var diyorlardı. Yerde yatıyordum ve köpeğimin tasmasını bırakmıştım. Star adamın bacağını ısırmaya başladı. Kadın o sırada kaçtı. Adam 'Şu köpeği üzerimden çek' diye bağırıyordu. Ona 'Beni bırakırsan köpeği alırım' dedim ve ardından panikledi ve kaçtı.

Star, gösterdiği kahramanlıkla ülkenin gazetelerinde yer alırken, Amy saldırganların yeniden gelmesinden korktuğu için olayı polise bildirmediğini söyledi.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.