Hava Durumu

Kahreden haber! Şehit ve yaralı askerlerimiz var...

Suriye'nin El Bab kenti Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG'li teröristler tarafından yapılan saldırıda 1 asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı. Saldırı sonrasında bölgedeki terör hedefleri ateş altına alınarak vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2021 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kahreden haber! Şehit ve yaralı askerlerimiz var...

Şehidin naaşı Kilis'in Elbeyli ilçesi Çobanbey Sınır Kapısı'ndan Gaziantep Adlı Tıp Kurumuna gönderilirken, yaralı askerler Kilis Devlet Hastanesine getirildi. Hastane ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Yetkililer hastaneye gelerek yaralı askerlerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

TOKAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit Uzman Çavuş Muammer Yiğit'n Tokat'ın Turhal ilçesi Yunus Emre Mahallesinde yaşayan ailesine şehadet haberi Kaymakam Ali Gökay, İlçe Jandarma Komutanı Aksoy Altürk tarafından verildi. Şehadet haberini alan şehidin ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Çok sayıda kişi, taziye için şehidin evine akın etti.

Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde çalışan Hüseyin Yiğit ile Fatma Yiğit çiftinin 1'i kız 2 çocuğundan büyüğü olan Muammer Yiğit'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.