Hava Durumu

KalDer Bursa Şubesi olağan mali genel kurulu yapıldı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı KalDer Evi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Genel Kurulda Divana Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Yasemin Özdemir ile Nihal Göker teklif edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
KalDer Bursa Şubesi olağan mali genel kurulu yapıldı

Genel Kurul, Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi'nin açılış konuşması ile başladı. Genel Sekreter Aykan Kurkur 2020 yılı faaliyetleri üzerine sunum gerçekleştirdi. 2020 yılı gelir gider tablolarının okunması Mali İşler Yöneticisi İbrahim Öztürk tarafından, denetim raporunun okunması Denetleme Kurulu Başkanı Esin Berker tarafından yapıldı. 2021 yılı bütçesi ve faaliyetlerinin okunması, görüşülmesi ve onaylanması gerçekleşti.

KalDer'e geçen yıldan bugüne yeni üye olan kurum temsilcilerine rozet takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi.

(Aykan Kurkur)

Genel Kurulda konuşan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi "Zorlu geçen bir yılın ardından; KalDer Bursa Şubesi olarak misyonumuzun ışığında koşullar ölçüsünde faaliyetlerimizin, bir kısmını ertelemek durumunda kaldığımız ya da farklı iş yapış şekilleriyle sunduğumuz bir dönem yaşadık. Bu dönemde "Sanki KalDer hep görevinin başında ofisteydi" sözünü üyelerimizden sıkça duymak bize güç verdi.   Salgının kısıtlarına bağlı olarak eskisi gibi yüz yüze faaliyetlerde buluşmak için gün sayıyoruz. 2020 yılında tüm olanaklarımızla kentimiz ve iş dünyamız için faaliyetlerimizle fayda yaratmaya çalıştık. Üyelerimiz, Yönetim kurulumuz, Değerlendiricilerimiz, Uzmanlık Gruplarımız, Gönüllülerimiz ve çalışanlarımızla 2021 yılını da planlı faaliyetlerimizle tamamlamak için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz. Göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi. 

(Emin Direkçi)

(Esin Berker)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.