Hava Durumu

Kalder'in yeni yönetiminde Bursa'yı gururla temsil ettiler

Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek Türkiye'nin rekabet gücünü ve refah düzeyini artırmak adına öncü çalışmalara imza atan Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) Genel Kurulu İstanbul'da yapıldı. KalDer'de 2009 yılından bu yana önemli görevler üstlenen Yılmaz Bayraktar, KalDer'in Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kalder'in yeni yönetiminde Bursa'yı gururla temsil ettiler

KalDer'in yeni yönetim kurulu cinsiyet dengesinin korunduğu, KOBİ ve özel sektör alanında, kamu, akademi dünyasının öncü isimleri ile sivil toplum kuruluşlarının deneyimli, kaliteye gönül vermiş temsilcilerinden oluştu. Başkanlık görevinden dolayı büyük bir onur duyduğunu söyleyen Bayraktar, "Tüm sektörlerde, bölgelerde, ülkemizde ve küreselde; değişimi yaymayı, bilgiyi paylaşmayı, yaşam kalitesi yüksek sürdürülebilir bir gelecek sağlamayı ve sürdürülebilir değer yaratmayı amaçlıyoruz. KalDer olarak Türkiye'deki şube ve temsilciliklerimizle ülkemize hizmet sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Emin Direkçi, Ali Erman Aytac, Tülay Hacıoğlu Şengül, Mehmet Selam, Yeşim Ömeroğlu Ünlü Türkiye Kalite Derneği KalDer'in Yönetiminde KalDer'in yeni dönem için seçilen Yönetim, Denetim ve Etik Kurulu'nda; iş dünyası, kamu, akademi dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının deneyimli, kaliteye gönül vermiş temsilcileri arasında Bursa'dan üyeleri de yer aldı. Üyelerin oylarıyla belirlenen yeni kurullarda Bursa'dan görev alan isimler:

- KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi / KalDer Yönetim Kurulu Üyesi

- Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac / KalDer Yönetim Kurulu Üyesi

- Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül / KalDer Yönetim Kurulu Üyesi

- Akwel Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Selam / KalDer Denetim Kurulu Başkanı

- Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yeşim Ömeroğlu Ünlü / KalDer Etik Kurulu Başkanı

Ayrıca Genel Kurul Divan Kurulu'nda Bursa'dan üyeler Nedret Yayla Başkan olarak ve Nagihan Görken Katip üye olarak görev aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.